Studio Viscom

02

IS BETROKKEN

HET RIMPEL EFFECT…

“Ik alleen kan de wereld niet veranderen, maar ik kan een steen in het water gooien en kijken hoe de rimpels zich verspreiden.” moeder Teresa 

Studio Viscom draagt graag haar steentje bij door bewuste keuze in partners, zoals Stanley Stella, en het steunen van  projecten als Bambanani en Rooted. Zo handelen we op een verantwoorde wijze voor mens en milieu. Daar plukt uiteindelijk iedereen de vruchten van, nu en in de toekomst!

 

Bambanani en studio Viscom
VOOR ZELFREDZAAMHEID
IN HET ONDERWIJS

Om duurzame zelfredzaamheid in het Zuid-Afrikaanse onderwijs te realiseren gaat er per schoolkalender 35 cent naar de vrienden van Bambanani. “Growing dreams.”

 

Met 389 medewerkers worden via 89 scholen bijna 5.000 kinderen voorzien van onderwijs.

Het streven is om alle scholen naar een duurzame zelfredzaamheid te ontwikkelen. Een traject wat gemiddeld zo’n 6-7 jaar duurt, en dat vorm krijgt aan de hand van het Bambanani 5-stappenplan. Hoe dat precies in zijn werk gaat, lees je hier.

Samenwerking Bambanani en Studio Viscom

CO2 neutraal
VOOR CO2 NEUTRAAL
ONDERNEMEN 

Alleen met een gevoel van saamhorigheid zijn de problemen van vandaag aan te pakken. Want de toekomst is van iedereen en dus zal ook iedereen zijn of haar steentje bij moeten dragen aan de misstanden die vandaag nog te veel spelen.

Rooted speelt hierop in door de biodiversiteit in de natuur te herstellen en C02 te compenseren

Het project dat Studio Viscom in heeft geïnvesteerd is de vijgenboomgaard in de Zaragoza provincie in Spanje. Een project waar ik letterlijk zelf de handen uit de mouwen ga steken en de eerste bomen eind September 2021 mee zal gaan planten.

Samenwerking Rooted en Studio Viscom

VOOR RESPECT VAN
MENSEN EN MILIEU

“Sinds dag één bestaat onze missie uit het zo verantwoord en ethisch mogelijk, kwaliteitskleding te maken. Duurzaamheid is onlosmakelijk verbonden met al wat we doen.” Stanley Stella

 

Stanley Stella begon met een missie de textiel industrie op een positieve manier te veranderen. Door op een verantwoorde manier te gaan handelen waarbij mens en planeet op de eerste plaats komen.

Ze hebben een ‘leader’ status bij the Fair Wear Foundation (FWF) en ondersteunen de maatschappelijk verantwoorde aanpak van hun partners.

ecologische partners stanley stella