Studio Viscom

01

STUDIO VISCOM

Creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid…

“Wie vanuit betekenis onderneemt, raakt zijn doelgroep vanuit het hart, geeft energie en maakt zo de wereld een klein beetje mooier.”  Studio Viscom laat deze ondernemingsverhalen tot leven komen in een eigen unieke visuele beleving. Een waarin je publiek zich herkent en die ze omarmt. Het enigste wat ik van jou nodig heb is je eigen(wijze) gedreven intrinsieke motivatie en visie. Met een commitment van een maand zetten we samen het ultieme resultaat neer.

Wil jij jouw ondernemingsverhaal visueel laten vertalen naar een geloofwaardige branding?  Maak een afspraak in mijn agenda. Ik daag je uit mij in  30 min. aan te steken met je  ontembare enthousiasme! Lukt dat, dan kan ik niet wachten om met jou in zee te gaan.

1) AFSTEMMEN 

In een 1-op-1 deep-dive-sessie gaan we met aandacht en focus, afstemmen wat er visueel vertaald mag worden. 

2) ONTWERPEN

Je kernwaarden worden vertaald naar een visuele identiteit; een  sterke samenvatting van je waarden, diensten en producten omgezet naar een tastbare vormgeving.

3) BUNDELEN

Alle elementen van jouw eigen "Branding Blokkendoos“ worden vast gelegd in een "Branding Bible“. Een handleiding dat overzicht biedt en waarmee herkenbaarheid wordt gewaarborgd.

ALS ER SPRAKE IS VAN EEN VERBINDING TUSSEN MENSEN, IN WAT VOOR VORM VAN SAMENWERKING DAN OOK,

GEBEUREN ER DINGEN DIE ANDERS NIET ZOUDEN GEBEUREN.

– JIM COLEMAN –