Studio Viscom

01

STUDIO VISCOM

Inspired by purpose, driven by passion. #holistisch design

“Een visueel verhaal van hart tot hart.
Holistisch design sluit naadloos aan bij het nieuwe ondernemen. Waarbij niet de economische maar de bewustzijnsgroei van de mens centraal staat. Door deze intentie te delen inspireren we elkaar. En ontstaat er een krachtige co-creatie. De perfecte symbiose van jouw missie en mijn verbeeldingskracht. Geen schreeuwerige communicatie die wil overtuigen, maar de kracht van pure zichtbaarheid.
 
Aan de hand van open gesprekken, intunen, afstemmen, spiegelen, doorontwikkelen. Gaan we aan de slag met jouw intrinsieke motivatie, het leidende kompas bij de ontwikkeling van het holistisch design concept. Samen dringen we door tot de kern en krijgen we helder te zien wat vertaald mag worden. In drie stappen komen we tot de ultieme authentieke totaalbeleving in beeld en woord.

1) ONT-MOETEN

Loskomen van het moeten. Na mijn kennismaking met jouw ambitie, passie en missie wordt al snel duidelijk of ik wat voor jou kan betekenen.

2) AFSTEMMEN

Via open gesprekken, intunen, invoelen, spiegelen en afstemmen krijg ik het verhaal glashelder. De visuele vertaling kan beginnen.

3) DESIGN

Resultaat: Een design met diepgang. De handvatten voor je onderneming. Zodat je vanuit vrijheid moeiteloos en consequent naar buiten kunt treden.

Alles zelf doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen.
Studio Viscom
Holistisch Design