Studio Viscom

01

STUDIO VISCOM

Creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid…

“Wie vanuit betekenis onderneemt, raakt zijn doelgroep vanuit het hart, geeft energie en maakt zo de wereld een klein beetje mooier.”  
 
Weet jij wat je wil? Heb je niks met oppervlakkige communicatie, maar zoek je branding met diepgang? Waarmee de doelgroep zich bij je thuis voelt en zo graag verbinding met je aan gaat? Studio Viscom gelooft dat succesvolle branding van binnenuit ontstaat. Het begint bij jouw intrinsieke motivatie. Een eerlijk verhaal, gevoed door ambitie en passie. Met een duidelijk doel voor ogen.
 
Duik met mij de diepte in en laat je ondernemingsvraagstuk vertalen naar een oplossing in beeld. Een totaalbeleving. Een branding die oprecht is en jouw doelgroep in het hart raakt. Plan een afspraak in mijn agenda. En inspireer mij met je onderneming zodat we samen tot de mooiste ontwerpen kunnen komen.

1) AFSTEMMEN

In een 1-op-1 deep-dive-sessie gaan we met aandacht afstemmen waar de focus gelegd mag worden. Alles begint bij jou (en eventueel je team). Samen brengen we de ambitie, kracht en kwaliteit helder in beeld.

2) ONTWERPEN

De uitkomsten van de deep-dive-sessie worden omgezet naar een visuele identiteit; sfeer en uitstraling! Een heldere boodschap om tot een oprechte verbinding met je klant te komen.

3) BUNDELEN

Alle elementen die we de afgelopen maand hebben ontwikkeld. Worden vastgelegd in een "Branding Bible“. Een fysiek boek waarin het gebruik van alle huisstijlelementen (kleuren, lettertypes, fotografie, logo gebruik etc.) staat, zodat er consequent mee gewerkt kan worden.

ALS ER SPRAKE IS VAN EEN VERBINDING TUSSEN MENSEN, IN WAT VOOR VORM VAN SAMENWERKING DAN OOK,

GEBEUREN ER DINGEN DIE ANDERS NIET ZOUDEN GEBEUREN.

– JIM COLEMAN –