Studio Viscom

02

ONT-MOET

Neem de tijd

JOYCE BLOM MENS TEIJN

“Holistisch Design begint bij ont-moeten.” 

Ontwerpen is al van jongs af aan mijn passie. Als kind knutselde ik met alles wat los en vast zat. Gaf mij kleurtjes en ik was uren zoet. Ik heb dan ook nooit getwijfeld wat ik wilde gaan doen. Sint Lucas in Boxtel. 

Na 4 geweldige jaren studeerde ik daar in twee richtingen af, 2D- en 3D vormgeving. Ik vervolgde mijn creatieve reis aan de kunstacademie, st Joost, in Breda. Met mijn scriptie “de invloed van de nieuwe media op de communicatie” en het project “blok de klok”. Een onderzoek naar tijdsbeleving behaalde ik in 2005 mijn bachelor of arts. 

Ik verfijnde mijn skills als styliste, fotograaf, grafisch ontwerper en art director bij verschillende ontwerpbureaus en marketingafdelingen. Daar kreeg ik vooral veel mee van de klassieke benadering van marketing en communicatie. Wat mij opviel is dat gepaard ging met veel tijdsdruk, presteren en moeten.

Ergens klopte dit niet voor mij. Kwantiteit was aan het winnen van kwaliteit. Tijd om buiten de gebaande paden te gaan. En te gaan onderzoeken wat er met de factor tijd gebeurt als we gaan ont-moeten.

Studio Viscom werd opgericht. Met als uitgangspunt de tijd te nemen mijn bewustzijn en dat van de medemens te laten groeien in plaats van de economische markt. Ik vond mijn antwoorden bij die ondernemer die zijn zielenmissie voelt en deze als kompas durft in te zetten. Er ontstaat creativiteit, helderheid. Een magische gedeelde energie. Ik merkte al snel dat ik me dan als een vis in het water voel. Er ontstaat een 1+1=3

Een kwalitatief hoogstaand ontwerp. Authentieke communicatie vanuit het hart met diepgang en positieve energie.  Resultaat: Een design dat voor jou gaat werken!

Wat jij van mij kunt verwachten? Enthousiasme. Betrokkenheid. Afstemming. Oneindig veel creativiteit. En de vrijheid geheel jezelf te mogen zijn.

Kortom, een inspiratiebron en sparringpartner die van aanpakken weet. Ik help met liefde jouw verhaal op jouw eigen-wijze zichtbaar te maken.

"Ik ben kieskeurig aan wie ik mijn energie geef. Ik reserveer exclusief mijn tijd voor diegene die mijn oprechtheid weerspiegelen."
Joyce Blommensteijn
Holistisch art director