Studio Viscom

02

ONTMOET

Het ultieme ontwerp

JOYCE BLOM MENS TEIJN

“Een eerlijk design dat voor jou gaat werken.”

Ontwerpen is al van jongs af aan mijn passie. Als kind knutselde ik met alles wat los en vast zat. Gaf mij kleurtjes en ik was uren zoet. Ik heb dan ook nooit getwijfeld wat ik wilde gaan doen. Het Sint Lucas in Boxtel. Na 4 geweldige jaren studeerde ik in twee richtingen af, 2D- en 3D vormgeving.

Ik vervolgde mijn creatieve reis aan de kunstacademie, st Joost, in Breda. Met mijn scriptie “de invloed van de nieuwe media op de communicatie” en het project “blok de klok”. Een onderzoek naar tijdsbeleving. Behaalde ik in 2005 mijn bachelor of arts. 

Klaar voor de praktijk! Waar ik ervaring op deed als styliste, fotograaf, grafisch ontwerper, marketing medewerker en art director bij verschillende ontwerpbureaus en marketingafdelingen. Een leerzame periode waarin ik met veel verschillende disciplines kennis heb gemaakt en met afdelingen heb mogen samenwerken. 

Wat ik vooral ervaren heb is dat een design pas optimaal werkt als hij intern draagvlak heeft. Dit bereik je door heel het team bij de ontwikkeling te betrekken. Niet voor maar met elkaar werken. 

Waarom Studio Viscom? Als je meer wil dan alleen concept en creatie. We kijken graag mee naar het grotere plaatje. Denken mee met de implementatie van het design in de organisatie en de marketing strategie. Zodat het design sterk geworteld de wereld in kan.

Studio Viscom werkt vanuit een holistische benadering. Er worden bewuste keuzes gemaakt t.b.v van de organisatie, mens en milieu. Zo ontstaat er eerlijk design dat perfect aansluit op het nieuwe ondernemen.

Studio Viscom staat voor 
– Eerlijk, kwalitatief en hoogstaand design. 
– Authentieke communicatie vanuit de context. 
– Samenwerkend en meedenken in duurzame oplossingen.

Resultaat: Een eerlijk design dat voor jou gaat werken!

Wat jij van mij kunt verwachten? 
– Enthousiasme. 
– Betrokkenheid. 
– Inspiratie.
– Ervaring.
– Oneindig veel creativiteit.
– De veiligheid geheel jezelf te mogen zijn.

Kortom, een sparring partner die van aanpakken weet en met jouw vraagstukken aan de slag gaat om tot het ultieme ontwerp te komen. 

"Design is the silent ambassador of your brand."
Joyce Blommensteijn
Holistisch art director