Studio Viscom

02

ONTMOET

Leuk dat je er bent…

Joyce Blommensteijn

JOYCE BLOMMENSTEIJN
ART DIRECTOR / ONTWERPER / OPRICHTER STUDIO VISCOM

Ik heb het geluk dat ik de prachtigste mensen ontmoet met de mooiste ondernemingsverhalen. En dat ik deze mag vertalen naar een visuele identiteit. Één die aansluit bij de normen en waarden van de onderneming en zo mensen oprecht raakt.

Ontwerpen is van jongs af aan mijn passie. Ik volgde de opleidingen Sint Lucas in Boxtel en haalde in 2005 mijn bachelor of arts aan de kunstacademie, st Joost, in Breda. Ik heb als grafisch ontwerper waardevolle ervaring opgedaan bij verschillende ontwerpbureau’s en marketingafdelingen. Zo ontwikkelede ik mijn eigen kracht en richtte ik Studio Viscom op. Een Studio die staat voor integriteit en kwaliteit. Geen schreeuwerige oppervlakkige communicatie, maar één met een goed verhaal. Jouw verhaal!

Ik ben gespecialiseerd in het vertalen van ideeen en concepten naar een beleving in beeld en ruimte. Mijn opdrachtgevers zijn maatschappelijk betrokken en durven zich te onderscheiden. Wat jij van mij kunt verwachten? Enthousiasme. Meedenken. Creativiteit. Kortom, een sparringpartner die van aanpakken weet en jouw verhaal zichtbaar maakt.