Studio Viscom

02

ONTMOET

Joyce Blommensteijn van Studio Viscom

JOYCE BLOM MENS TEIJN

Joyce Blommensteijn, geboren en opgegroeid in Nederland, zag het levenslicht op 2 april 1980 en noemt momenteel Haaren gemeente Oisterwijk haar thuis. Haar jeugddroom om kinderboekenillustrator te worden, heeft plaatsgemaakt voor een veelzijdig leven waarin haar passies en creativiteit centraal staan.

Haar smaakpapillen worden verwend door de verfijnde Tom Kha Kai soep, terwijl haar hart uitgaat naar het zonnige Spanje als haar favoriete vakantiebestemming. De veelzijdigheid van Joyce weerspiegelt zich in haar diverse hobby’s, variërend van mountainbiken, duiken, koken, lezen, wandelen tot schilderen.

In het jaar 2000 voltooide ze haar opleidingen in twee- en driedimensionale vormgeving aan het St. Lucas in Boxtel, en vijf jaar later behaalde ze haar Bachelor of Arts aan AKV St. Joost Breda. De jaren die volgden, brachten niet alleen professionele groei, maar ook persoonlijke vreugde met de komst van haar kinderen in 2011 en 2013.

Het hoogtepunt van haar professionele reis was ongetwijfeld 2018, het jaar waarin ze met trots Studio Viscom oprichtte. Voor Joyce gaat Studio Viscom verder dan het creëren van esthetisch aantrekkelijke ontwerpen. Haar missie omvat het vinden van openheid en transparantie, resulterend in concepten die de essentie van haar klanten weerspiegelen. Het streven is naar eerlijke en tijdloze ontwerpen die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook effectief voor de klant werken.

Studio Viscom staat voor eerlijkheid, kwalitatief hoogstaand design, authentieke communicatie vanuit de context, en het proactief meedenken aan duurzame oplossingen. Joyce verbindt zich persoonlijk aan haar klanten met enthousiasme, betrokkenheid, inspiratie, ervaring, grenzeloze creativiteit en biedt een veilige omgeving waarin ze zichzelf kunnen zijn.

In een notendop is Joyce Blommensteijn niet slechts een ontwerper, maar een toegewijde sparringpartner die gedreven is om ideeën tot leven te brengen met doelgerichte en treffende ontwerpen.

"Design is the silent ambassador of your brand."
Paul rand